Kvalitetsgaranti

Colibri Helse garanterer at alle våre produkter holder en høy kvalitet, og er produsert i henhold til norsk og europeisk lovgiving.

 

stock-photo-18620194-green-check-mark-symbol14 dagers returrett – på første forsendelse, uansett grunn.
Forseglingen på produktet må ikke være brutt.

stock-photo-18620194-green-check-mark-symbolEnkel betaling – Hos oss slipper du å betale på forhånd. Vi legger   ved faktura i forsendelsen, og du har 14 dager betalingsfrist.

stock-photo-18620194-green-check-mark-symbolKvalitetsgaranti – Vi garanterer at alle våre produkter holder en høy kvalitet, og er produsert i henhold til norsk og europeisk lovgivning.

stock-photo-18620194-green-check-mark-symbolIngen bindingstid – Det er ingen forpliktelser som kunde hos oss. Du kan når som helst hoppe over en eller flere forsendelser – eller få en ekstra leveranse. Det er ingen krav til minstekjøp. Dersom du ikke ønsker flere leveranser av produktet må du gi beskjed til kundeservice senest 10 dager etter forrige leveranse.

Hos Colibri Helse er vi opptatt av at du skal være fornøyd. Produkt- og kvalitetssikring er derfor viktig for oss, slik at vi kan levere gode og trygge produkter til våre kunder.