Oliday Everyday

Hva er Oliday Everyday?

Oliday Everyday er en unik drikk laget av juicen fra utvalgte kjemikaliefrie olivenblader som inneholder INGEN kunstige konserveringsmidler, INGEN fargestoffer og ingen unaturlige ekstrakter.

 

Hvordan kan Oliday hjelpe meg?

Oliday Everyday inneholder Oleuropein og Hydroxytyrosol som har høyt innhold av antioksidanter. Preparater av Oleuropein er godt for kolesterolet, styrke immunforsvaret, samtidig som det kan gi energi og økt overskudd.

 

Hva er Oleuropein?

Oleuropein er en kjemisk forbindelse som finnes i olivenblader fra oliventreet sammen med andre nært relaterte forbindelser som 10-hydroxyoleuropein, ligstroside og 10-hydroxyligstroside. Alle disse forbindelsene er tyrosol-estere av elenolsyre.

 

Oleuropein og stoffskifteproduktet hydroxytyrosol har kraftig aktvitet av antioksidanter. Preparater av oleuropein er kjent for å kunne styrke immunforsvaret.

 

Hva er Hydroxytyrosol?

Hydroxytyrosol er et plantekjemisk stoff med antioksidantegenskaper. Etter gallussyre antas hydroxytyrosol å være en av de sterkeste antioksidantene. Den har en ORAC-verdi (oxygen radical absorbance capacity) på 40 000 umolTE/g, noe som er betydelig mer enn i både gojibær, blåbær, vitamin C og grønn te.

 

Hva er antioksidanter?

Antioksidanter beskytter cellene i kroppen ved å hemme dannelsen av frie radikaler. Når kroppen forbrenner oksygen produserer den frie radikaler som biprodukter. Slike reaktive forbindelser dannes i kroppen hele tiden, men særlig under forhold hvor kroppen utsettes for ulike typer stress. Da kan produksjonen av disse stoffene bli høyere enn det kroppen klarer å håndtere ved egen hjelp.

 

Hvorfor Olivenblader?

Olivenblader har siden tidenes morgen vært kjent som et viktig kosttilskudd, og omtales også i Bibelen som et viktig tilskudd, (Esekiels bok 47:12).

Dersom du ønsker mer informasjon om olivenblader, oppfordrer vi deg til å foreta et raskt søk på internett. Med internett som en uavhengig tredjepart, har du tilgang på all vitenskapelig informasjon du måtte trenge.

 

Hvem kan drikke Oliday?

Alle som vil kan drikke Oliday, men gravide og ammende kvinner anbefales å samråde med lege før inntak av produktet. Dette gjelder også for barn.

 

Kan Oliday brukes som måltidserstatning?

Oliday er et kosttilskudd, og skal ikke brukes til å erstatte et måltid.

 

Hvordan skal Oliday oppbevares og drikkes?

Oliday kan drikkes som den er. Den oppbevares i kjøleskapet og drikkes innen 30 dager etter åpning. Oliday må oppbevares utilgjengelig for barn.

 

Hvordan smaker Oliday?

Oliday smaker som en slags grønn iste, og har en frisk smak. Oliday inneholder ikke sukker, og kan derfor virke litt bitter i smak.

 

Hva er anbefalt dosering?

Vi anbefaler at du drikker 70 ml pr dag, fordi dette er det mest gunstige i forhold til mengde og pris. Vi anbefaler 150 ml som maksimal daglig dose, ettersom overskridelse av dette kan føre til søvnløshet.